Luna iubirii: 10 cadouri inedite pentru iubitul tău

Ca în fiecare an de Ziua Îndrăgostiţilor, ne punem aceiaşi întrebare: ce să-i cumpăr? Unde găsesc un cadou special, creativ, poate chiar amuzant şi…. fără inimioare? By the way, bărbaţii nu-şi doresc perne în formă de inimă, tricouri cu mesaje de genul “I love you” sau ursuleţi de pluş!!! Aşa că demostrează-i că ai imaginaţie şi că îi cunoşti pasiunile! Eu am descoperit un site de unde poţi comanda cadouri inedite şi dacă ţii cont de vârstă, hobby-uri sau meserie, nu ai cum să dai greş!

Plecând de la idea că toţi bărbaţii beau vin şi whiskey am ales setul de pahare Diamond, cu un design unic, ce permite poziţionarea lor pe orice suprafaţă plană şi decantorul de vin Deluxe, un accesoriu exclusivist!

 

 

 

Şi pentru că, lângă un pahar de vin merge şi o friptură, iar bărbaţii sunt maeştrii grătarului, am găsit Marele branduitor, un cadou original pe care îl poate personaliza pentru că vine cu toate literele. Portabil şi cu un design minimalist este grătarul Nido, în cazul în care nu are unul şi ştii că e gurmand.

 

Dacă este iubitor de călătorii poţi să-i iei o hartă răzuibilă, iar pentru pasionaţii de gadget-uri o dronă, o cameră de acţiune Muvi HD de la Veho sau un încărcător wireless.

 

 

Pentru bărbaţii care oferă o atenţie deosebită podoabei capilare sau bărbii, am găsit kitul The Pompadour– trusa adevăratului gentleman sau kitul Damn Handsome, pentru cei care visează la o barbă îngrijită. Pentru mai multe idei poti vizita site-ul smuff.ro unde vei găsi o mulţime de cadouri interesante!

Sursă: Smuff.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.