CEA MAI HOT CULOARE A SEZONULUI

CEA MAI HOT CULOARE A SEZONULUI, PURTATĂ DE CELEBRITĂŢILE DE LA HOLLYWOD…AFLĂ CARE ESTE!

Autor: Monica Moanea

Vedetă în colecţiile marilor designeri, marsala (sau vişină putredă), este fără doar şi poate culoarea mea preferată în această toamnă. Şi nu mă refer doar la îmbrăcăminte, ci şi la lacuri de unghii, rujuri sau accesorii. Este o culoare care denotă stil şi senzualitate.

3

 

You gotta luv this colour! M-am îndrăgostit de marsala anul trecut, după ce am văzut pe Instagram un collage cu un pulover, un ruj şi o geantă, toate în nuanţa aceasta. De atunci m-am grăbit să achiziţionez cât mai multe piese vişinii. Ce mi se pare foarte interesant este că arată la fel de bine indiferent de culoarea părului, fie că eşti blondă, brunetă, şatenă sau chiar roşcată. It’s just fabulous!

Nu e de mirare că cele mai cunoscute fashioniste de pe mapamond, poartă această culoare. Blake Lively arată extraordinar într-o rochie  vişină putredă. Olivia Palermo a ales două piese, o fustă creion şi o maletă în care arată impecabil, iar Jennifer Lopez îşi arată formele mândră, într-o rochie marsala.

Blake Lively
Blake Lively
Olivia Palermo
Olivia Palermo

 

 

Trendin_marsala_cover-1140x641

 

Este genul de culoare care oferă personalitate oricărei ţinute şi îţi garantează că nu vei trece neremarcată. Poţi alege item-uri în acestă nuanţă şi le poţi combina între ele, dar şi cu alte culori, de preferat cele calde (sau gri, one of my favorite 🙂  ). Găseşti item-uri similare aici.

pizap.com14423444814732

pizap.com14423443711281

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.