Cum îţi alegi lenjeria intimă în funcţie de siluetă?

Mai întâi de toate identifică-ţi tipul de siluetă, apoi pune-ţi în valoare atuurile şi stârneşte imaginaţia erotică a partenerului!

Trebuie menţionat faptul că tipul de siluetă nu are legătură cu greutatea, iar calitatea lenjeriei intime este mai importantă decât preţul! Ţine cont de confortul tău, nu-ţi alege item-uri  în care nu te simţi atrăgătoare si nu lăsa kilogramele în plus să-ţi strice sex-appealul. Poţi opta şi pentru lenjerie din bumbac în detrimentul dantelei, atâta timp cât modelul îţi complimentează silueta… şi nu uita, că în final, atitudinea contează!

Femeile care au silueta tip pară, adică umeri înguşti, talie mică şi şolduri late, trebuie să adauge volum în partea de sus pentru a echilibra proporţia. Poţi opta pentru sutiene cu volane sau cu push-up de preferat în culori deschise, pentru a atrage atenţia în partea superioară sau un halat care să taie din lăţimea şoldurilor.

Opusul acestei siluete este cea de tip măr, sâni mari, talie nedefinită şi şolduri înguste, iar femeile trebuie să procedeze invers, să adauge volum soldurilor şi să subţieze talia. Acest lucru se obţine foarte uşor cu ajutorul unui corset sau brâu modelator care sa mascheze burtica.

 

O femeie cu siluetă androgină, care se defineşte prin talie foarte puţin evidenţiată, bust şi fund mic sau mediu, poate purta orice piesă tip corset, body sau portjartier, cu condiţia -şi accentueze talia.

Proporţiile ideale le găsim la femeile cu silueta tip clepsidră, unde talia este bine conturată, iar lăţimea umerilor este egală cu cea a şoldurilor.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.