În căutarea genţii perfecte

Autor: Monica Moanea

Cu siguranţă foarte multe femei  iubesc genţile. Eu una ştiu, le ador şi niciodată nu simt că am suficiente, deşi dulapul meu e păzitorul a cel puţin 25 de bucăţi, iar podul apartamentului găzduieşte alte 10. Cred că problema principală este multitudinea de  modele pe care le găsim în vitrinele magazinelor si care ne ispitesc. Dar cum o alegi pe cea potrivită? Mică, mare, clasică sau retro, boho sau futuristă, din material textil sau piele, nuanţe pastelate sau culori tari? Atâtea posibilităţi şi totuşi parcă niciodată nu facem alegerea perfectă.

Trendul se schimbă de la an la an, iar designerii scot în fiecare sezon modele după care îţi pierzi capul…la propriu. Mie personal au început să-mi placă genţile de dimensiune mică, pe care le pot purta pe umăr. Sunt comode, arată extrordinar la aproape orice ţinută şi sunt mult mai practice decât cele mari pe care le purtam în trecut.

 

Untitled2

 

Untitled1

 

În ultimii doi ani mi-a intrat la suflet stilul boho. Genţile fringe din piele sau piele întoarsă sunt în topul preferinţelor mele. Se găsesc la preţuri accesibile şi sunt ideale pentru zilele de început de toamnă.

 

MARC0237

 

fringed-handbags2

 

Ajungem la clutch-uri… Doamne, ce modele au scos cei de la Chanel sau Dolce and Gabbana anul acesta. Sunt genul de poşete bijuterii, multe dintre ele lucrate manual.

Cum spuneam zilele trecute, nu ai nevoie de o avere pentru a te îmbraca şi accesoriza cu stil, pentru că se poate face şi cu bani puţini. Cheia este să investeşti în două, trei piese de rezistenţă care să scoată din anonimat ţinutele tale.

 

tumblr_nmrw81F8VK1us6lego1_1280

 

ORG_chjerrya1-1

 

Untitled5

 

efb9c95a4655f364a4a4d1ef7bfd5812

 

pizap.com14419794396241

 

pizap.com14419797517281

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.