Let’s embrace winter in style!

Scriu acest articol pentru că în curând vom merge la schi și de fiecare dată când ajung pe pârtie inevitabil observ cum multe domnișoare vin în blugi, eventual cu talia joasă și cu geacă de piele, fapt ce mă surprinde având în vedere că sunt atâtea brand-uri și modele de costume de schi în care ar arăta mult mai bine! Și Da, poți purta un costum de schi chiar dacă nu schiezi, în cazul în care acesta este motivul pentru care porți jeanși. Și nici nu trebuie să te “infofolești” că să nu-ți fie frig pentru că majoritatea echipamentelor de schi beneficiază de tehnologii de păstrare a confortului și căldurii corpului.

Must Have – Bagajul pentru o vacanță la munte trebuie să includă costumul de schi, un first layer top și pantalon, mănuși și încălțări adecvate. Dacă vrei să te aventurezi pe pârtie, neapărat să ai cască și ochelari de schi. În materie de culori și imprimeuri te poți îmbrăca cum dorești, de la alb la neon, dungi sau carouri. Mie personal îmi plac combinațiile de alb-negru sau all black, sport și elegant în același timp.

Must Know – Stylish, călduros și rezistent la apă. Un costum de schi nu trebuie să coste o avere că să întrunească aceste calități.  Dacă vrei să te faci remarcată, vecinele noastre din Moldova știu rețeta, alege un pantalon slim leg,  o jachetă cu elemente glam și mănuși îmblănite.

Must Go – Petrecerile après ski sunt un prilej perfect pentru a petrece o după-amiază relaxantă alături de prieteni. Poți purta un jumpsuit, un cardigan din cașmir cu cizme tip Moon Boots sau Ugg-uri, nu-mi plac dar trebuie să recunosc că sunt comode. Renunță la bijuterii și machiajul în exces, poți folosi un rimel waterproof și balsam de buze.

Let it snow!

Shop the items – Bluză schi Quechua 59.90 Ron, Mănuși Wed’ze 59.90 Ron, Rucsac Quiksilver 99.00 Ron, Pantaloni schi Loap Laka 229.99 Ron, Ochelari de soare Just Cavalli 245.00 Ron, Căciulă Rossignol 299.00 Ron, Hanorac O’Neill 329.99 Ron,  Apres ski boots Love Moschino 530.00 Ron, Geacă schi O’Neill 579.99 Ron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pictures & Shop the Look – Sportalm.at, Net-a-Porter.com, Luxirare.com, JimmyChoo.com, Vogue

Get inspired & Shop others – sosblacksnow.com, goldbergh.com, bogner.com, amundsensports.com, skidress.fr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.