Oscars Red Carpet

Vedetele au pășit încrezătoare pe covorul roșu la cea de-a 91-a ediție a Galei Oscar și ca în fiecare an, defilarea a fost un spectacol!

Lady Gaga a ales să poarte o rochie Alexander McQueen cu talia structurată, mănuși negre și celebrul colier cu diamant galben Tiffany & Co., în valoare de 50 de milioane de dolari, purtat și de Audrey Hepburn, reușind astfel să reinterpreteze cu succes imaginea iconică a filmului Breakfast at Tiffany’s.

Printre cele mai strălucitoare apariții s-a numarat și cea a lui Jennifer Lopez. Artista, care anul acesta va împlini 50 de ani, a întors toate privirile cu o atitudine glam într-o rochie-oglindă Tom Ford. J.Lo a defilat la brațul partenerului ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, îmbrăcat într-un tuxedo Tom Ford. Strălucitoare au fost și Molly Sims, în rochia argintie Zuhair Murad și Brie Larson într-o rochie Celine.

Emilia Clarke a defilat într-o rochie sirenă semnată Balmain, iar Kiki Lane a ales o rochie Versace, o alegere inspirată datorită contrastului dintre rozul pudrat al rochiei și culoarea pielii. Bomboana Kacey Musgraves a ales o rochie din tulle Giambattista Valli.

Lady in red, Rachel Weisz a ales rochie cu broderie 3D Givenchy Couture și o capă de ploaie din PVC, ciudată dar reușită combinație. Charlize Theron, brunetă tunsă scurt și îmbrăcată într-o rochie Dior cu trenă, și-a păstrat misterul și atitudinea de femme fatale, chiar dacă ținuta a fost cam seriosă. Actrița Amandla Stenberg a avut o apariție simplă, dar elegantă în rochia Miu Miu de inspirație anii ’20.

Actorului şi cântăreţul Billy Porter a șocat audiența cu apariția sa într-o rochie-tuxedo semnată Christian Siriano. A fost criticat și apreciat în egală măsură pentru curajul său și cu siguranță ținuta lui va fi mult comentată, dar parcă too much is too much.

Printre preferații mei se numără Chadwick Boseman care a păstrat o parte din stilul “Black Panther” și pe covorul roșu, fiind apreciat pentru această apariție originală semnată Givenchy Haute Couture. Colegul de platou Michael B.Jordan a ales o ținută Tom Ford compusă dintr-un sacou din catifea navy, pantalon negru și pantofi lăcuiți.  Catifea a ales și actorul canadian Stephan James care a purtat un tuxedo vișiniu Etro și ciocate albe Zanotti. Interesant, nu?

Sursa photo: oscar.go.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.