„RED on time” la superlativ

Fascinație pentru privitor, senzualitate pentru purtător… în mod cert culoarea pasiunii, a iubirii, poate și a pericolului este ROȘUL! O mătase care s-a lipit efectiv de mine, o nuanță aprinsă care m-a pus în centrul atenției, în secunda în care am coborât din mașină. Nu este însă o culoare ușor de purtat. Trebuie să stii să cucerești priviri, să fii o femeie puternică, să emani forță, dar mai ales, să fii conștientă că a purta roșu este o adevărată artă! Valentino Garavani a înțeles acest lucru, de foarte tânăr chiar, iar dorința lui de a accentua senzualitatea femeii, a dus la crearea nuanței “Rosso Valentino ” sau 79% magenta, 17,7% galben și 3,3% negru. Un roșu seducător iubit de toate femeile pasionale, vedete sau nu!

Lăsând moda la o parte, în terapia culorilor s-a demonstrat că această nuanță, fie purtată, fie privită, este cel mai bun remediu împotriva tristeții și are puterea de a stimula activitatea cerebrală, iar din punct de vedere energetic , roșu este culoarea atribuită chakrei Muladhara  sau chakra rădăcină. Aceasta este considerată sediul energiei primordiale, iar orice stare de neadaptare la diferite situații, frică sau lipsa hotărârii, sunt de fapt semne ale unui dezechilibru la nivelul chakrei.

 

Rochie: Vilda Dress

Fotograf: Andreea Dumitru

Locație: Portul Tomis, Constanța

 

Models on the runway at Valentino's spring 2008 haute couture show at the Musee Rodin in Paris. Spring 2008 haute couture marks the final collection for creative director Valentino Garavani.

model-adriana-lima-presents-creation-during-annual-victorias-secret-fashion-show-new-york

pizap.com14368292629093

 

1 thought on “„RED on time” la superlativ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.